All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: 20.12. PARTIBREJKERS + ZADRUGA + GATUZO - Boogaloo, Zagreb
PostPosted: Thu Dec 11, 2008 1:29 pm 
Offline
Addict
User avatar

Joined: Sun Feb 27, 2005 1:11 am
Posts: 275
Image

Ovogodišnji uvod i najava Rokaj Festa 2009. je koncert na kome će u subotu 20.12. u zagrebačkom Boogaloou nastupiti rock elikani Partibrejkers, legende zagorskog punka Zadruga te mlade snage Gatuzo i Gretta.

Veliki Rock koncert održati će se u klubu Boogaloo u subotu 20.12. s početkom u 21 sat, a s ova četiri vrhunska benda želimo nagraditi sve Rokaj fanove i partnere koji nas prate već tri godine.

PARTIBREJKERS
- već dvadeset pet godina jednakim intenzitetom dokazuju što je to rock'n'roll - Canetovim tekstovima, Antonovim izvrsnim gitarskim dionicama i energijom cijelog banda koju konstantno donose iz albuma u album i koncerta u koncert.

ZADRUGA - legendarni zagorski punkeri Zadruga iako već godinama nisu izdali novi album, još uvijek su sveprisutni na domaćoj glazbenoj seveni, a njihovi koncerti su uvijek poslastica za sve vesele punk fanove.

GATUZO - dinamičan i žestok zagrebački rock dvojac (gitara-bubanj), koji su dobili nagradu Status za najperspektivniji mladi rock bend i Porina za najbolji alternativni rock album.

GRETTA - zagrebački rock kvartet koji je nakon skoro dvije godine rada objavio prvi album Fanatik i dobio dobre kritike, te nakon rasprodanog koncerta u Ksetu, ovaj put će dobiti priliku da zagriju publiku u Boogaloou.

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kn, na dan 100 kn. Pretprodajna mjesta: Integral pothodnik, Dallas, Dancing Bear.

RockajFest

_________________
93!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Web design & development: Hawk Designs


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group